Novinka! Brady i7100

26 April, 2018

Nová tiskárna průmyslových etiket Brady I 7100, spolehlivá, odolná a vysoce přesná tiskárna etiket, která dokáže rychle tisknout široký sortiment identifikačních materiálů vysoké kvality pro různé použití, včetně kabelů, tištěných desek s plošnými spoji a značení majetku a součástí.

Spolehlivá a rychlá

Tiskárna BradyPrinter i7100 nabízí vysoce přesný tisk etiket pro složité velkoobjemové tisky podnikového značení. Tiskárna je vybavena výkonným interním procesorem, tiskne rychlostí 300 mm/s, poskytuje ultra ostré rozlišení 600 dpi a je určena pro tisk až 7 000 etikety za den. Vysoké přesnosti tisku se dosahuje středovým zarovnáním tiskových výstupů na velké množství kvalitních materiálů pro různé použití. Pro optimalizaci životnosti tiskové hlavy má tiskárna i7100 zaměnitelné tiskové válce.

Široký rozsah použití

Tiskárna BradyPrinter i7100 dokáže tisknout na široký rozsah vysoce kvalitních, trvanlivých a speciálních materiálů etiket pro elektronickýtechnický a letecký průmysl, výrobce působící v sektoru obrany a hromadné dopravy, pro automobilový průmysl, logistiku, infrastrukturu ICT a telekomunikační průmysl. Materiály etiket zahrnují smršťovací bužírky, etikety odolné vůči vysokým teplotám pro tištěné desky s plošnými spoji a trvanlivé etikety na majetek a součásti s vysokou odolností proti abrazi, chemickým látkám, teplotám a UV záření.

Pro další možnosti použití tiskárny a schopnosti automatizace jsou k dispozici doplňky a příslušenství, včetně  systémů vysekávání etiket, převíječů, snímačů a technologií, jako je „peel & present“, pro automatické oddělení etikety od podkladu.